Η ιδέα των SOLO Coffee + Food Hall είναι από τη φύση της ΕΥΕΛΙΚΤΗ!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένας francisee μπορεί είτε να ξεκινήσει από το βασικό στήσιμο προσφέροντας διαλεχτό καφέ και απολαυστικά σνακς, ή να επιλέξει τις πιο ανεπτυγμένες μορφές εστίασης, ενσωματώνοντας στις υπηρεσίες της επιχείρησης και την παροχή φαγητού.
Ενδεικτικά σε ότι αφορά το βασικό στήσιμο, για ένα τυπικό κατάστημα 25 τ.μ., το υπολογιζόμενο μέσο κόστος επένδυσης ανέρχεται στις 15.000 – 20.000 ευρώ. Η μητρική εταιρεία σε συνεργασία με εγκεκριμένα συνεργεία αναλαμβάνει την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την διαμόρφωση του καταστήματος προσφέροντας τέλειο design, άρτια λειτουργικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το κατάστημα θα πρέπει να βρίσκεται σε σημείο αναφοράς με έντονη εμπορική κίνηση (μεγάλη διέλευση πεζών, δυνατότητα παρκινγκ, στάσεις ΜΜΜ, κοινωφελή ιδρύματα: τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εταιρείες κτλ), όπου σε κάθε περίπτωση η επιλογή του σημείου αξιολογείται και επιλέγεται σύμφωνα με τις υποδείξεις της εταιρείας.