ΤΑ SOLO CAFE ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ BEST FRANCHISE MANAGER!

Home  /  company news  /  ΤΑ SOLO CAFE ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ BEST FRANCHISE MANAGER!

On Οκτώβριος 30, 2016, Posted by , In company news, By ,,, , With Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ SOLO CAFE ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ BEST FRANCHISE MANAGER!

FA2016

Οι καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους, βραβεύθηκαν σε μια εντυπωσιακή βραδιά.

 

 

Ανάμεσα σε αυτές, περιλαμβάνονταν και τα Solo Cafe, που κέρδισαν το βραβείο BEST FRANCHISE MANAGER !

Η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE πραγματοποιήθηκε στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι, υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Ο CEO των Solo Cafe Δημήτρης Κυριαζής, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω ακράδαντα, ότι είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε ουσιαστικές σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, με το κάθε ένα μέλος του δικτύου μας.
Μονάχα όταν σταθούμε πραγματικά δίπλα στους συνεργάτες μας και αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους, μπορούμε να βελτιωθούμε τόσο σαν επιχείρηση συνολικά όσο και σαν άνθρωποι, να πετύχουμε τους στόχους μας και να χαράξουμε μια κοινή πορεία εξέλιξης.
θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου στο δίκτυο franchise για την εμπιστοσύνη τους!»

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν όλος ο κόσμος του franchising, ενώ οι περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Νικόλαος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNING AE.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας.

Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Comments are closed.